Døgninstitution i Karlslunde

Bo- og Aflastningstilbud Skelbakken er en aflastnings- og døgninstitution under Socialafdelingen i Region Sjælland. 
I 1986 opførte Roskilde Amtskommune Bo- og Aflastningstilbud Skelbakken som et specialbørnehjem for børn og unge med vedvarende funktionsnedsættelser.

Som døgninstitution i Karlslunde nær Greve og Tune er vi specialiseret i pleje af børn og unge mellem 0-18 år. Vi har tre bolighuse med plads til 6-7 beboere i hvert hus, samt et aflastningshus med plads til 8. Vi hjælper børn og unge med mange forskellige udfordringer. Uanset om der er tale om handicappede, funktionsnedsatte eller lignende. Kan vi tilbyde et sikkert, trygt og plejende miljø hele døgnet.

Døgninstitutionens beliggenhed og omgivelser

Bo- og Aflastningstilbud Skelbakken ligger i et flot parcelhuskvarter i Karlslunde, kun 1,5 km fra Karlslunde station. Denne beliggenhed tilføjer et ekstra lag af charme og ro til boligområdet. Bygningerne er elegant integreret i det omgivende byggeri og miljø, og de passer godt sammen med det omkringliggende landskab.

Området omkring os byder på mere end bare bekvemmelig nærhed til togstationen. Et veludviklet stisystem giver beboerne let adgang til naturskønne områder og grønne områder, der indbyder til afslappende gåture. Derudover er der optimale muligheder for at udforske omgivelserne til fods eller cykel, herunder spændende ture til skovområder og stranden.

Døgninstitution med fokus på bekvemt ophold

Alle husene er indrettet med et fællesrum, et køkken og loftlift samt handicapvenlige badefaciliteter. Børnene har egne værelser og for at give barnet de bedst mulige omgivelser, samarbejder vi typisk meget tæt med forældrene når det gælder indretningen.

Aflastningshuset er indrettet ligedan. Det tilstræbes dog at det enkelte barn benytte samme værelse under hvert ophold, for at give barnet noget bekendt at komme tilbage til.

På vores døgninstitution gør vi alt for at dit barns ophold er så bekvemt som muligt.

Kontakt os og hør mere

Hvis du ønsker mere information om vores botilbud, faciliteterne, omgivelserne, døgnopholdet eller andet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid til rådighed, og kan svare på alle spørgsmål du måtte have.

Ring i dag på 46 16 17 18 eller via e-mail på skelbakken@regionsjaelland.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular her på hjemmesiden. Vi vender tilbage så hurtigt vi kan.