Bosted i Karlslunde for børn og unge

Leder du efter et bosted til dit barn? Bo- og Aflastningstilbud Skelbakken er et botilbud i Karlslunde nær Tune og Greve på Sjælland, men vi byder velkommen til børn og unge fra hele landet. Vi skaber trygge rammer og støtter børn og unge med funktionsnedsættelse i deres udvikling. Vores bosted og aflastningstilbud er skabt med fokus på en holistisk tilgang, der sikrer en positiv og støttende oplevelse for alle.

Hos Bo- og Aflastningstilbud Skelbakken er vi en hjertevarm institution, der brænder for at skabe et inkluderende miljø for alle. Vi lægger vægt på at forstå hvert barn og unge unikke behov og skabe individuelle støtteplaner, der tager hensyn til deres trivsel og udvikling.

Vi accepterer beboere i aldersgruppen 0 til 18 år, og opholdet kan forlænges frem til og med det 22. år. Bo- og Aflastningstilbud Skelbakken er et regionalt tilbud under Socialafdelingen i Region Sjælland.

Indbydende bosted for unge

Vores bosted for unge og børn består af tre bolighuse med plads til 6-7 beboere i hvert hus, samt et aflastningshus med plads til 8.

Aldersfordelingen er som følger:

  • Børnehuset varetager børn i alderen 0-10 år
  • Mellemhuset varetager børn i alderen 10-16 år
  • Ungehuset varetager børn og unge i alderen 16-18 år med mulighed for forlængelse op til og med det 22. år.
  • Aflastningshuset varetager børn og unge i alderen 0-18 år

Bosted med mulighed for ophold eller aflastning

Vores bosted for børn og unge fungerer som en døgninstitution og aflastningsinstitution og har eksisteret siden 1986. Hvis du er interesseret, kan du læse mere om vores historie her. Vores døgntilbud til unge er placeret i et roligt villakvarter med gode udendørsfaciliteter, der giver mulighed for leg og aktiviteter.

Ring og hør mere om vores bosted

Vil du høre mere om vores bosted, døgntilbud, aflastningstilbud eller andet? Så kontakt i dag på telefon 46 16 17 18 eller send en e-mail til skelbakken@regionsjaelland.dk. Vi står altid til rådighed til at svare på dine spørgsmål.

Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.